Spring naar de inhoud

Omgeving

Tijdens het verblijf in onze B&B kom je terecht in een groene natuur waar je volledig tot rust kan komen.
Vespa beleving 10 minuten rijden

Vespa beleving

Aan de voet van de Vlaamse Ardennen vind je VespaRent. Ontdek de streek van Bevergem of proef van de Vlaamse Ardennen met een korte maar pittige rit op de Kwaremont, Patersberg en Tiegemberg. Naast vespa verhuur voor jong en oud kunnen ook Mountainbikes gehuurd worden om sportief de Schelde oevers te ontdekken.

Meer info
Avelgemse streekproducten 10 minuten wandelen

Avelgemse streekproducten

De Avelgemse perentaart is gastronomisch erfgoed en een officieel erkend streekproduct. Een oude traditie, het bakken van taarten met een gekruide stoofperenmoes, werd in 1961 terug in het leven geroepen om de 90ste verjaardag van Stijn Streuvels te vieren. Dit was zeer toepasselijk omdat de taart ooit een specialiteit was van bakkerij Lateur, de bakkerij waar Frank Lateur alias Stijn Streuvels opgroeide en de bakkersstiel leerde.

Meer info
Sneukelfietsroute 5 minuten fietsen

Sneukelfietsroute

Ontdek het landelijke karakter van Avelgem met de fiets. Via drie verschillende lussen van telkens ongeveer 20 km fiets je via aangename fietspaden en landelijke wegjes langs tal van authentieke of gerestaureerde hoeves. Picknick onderweg in het groen of langs de oevers van de Schelde en geniet met volle teugen van de omgeving. Op de fietskaarten vind je leuke adresjes om te picknicken of om een picknick af te halen.

Meer info
Avelgem - da's ongezien 5 minuten wandelen

Avelgem - da's ongezien

BELEEF AVELGEM en ontdek deze verborgen parel op het knooppunt van de drie provincies Oost- en West-Vlaanderen en Henegouwen. De vergezichten, het natuurschoon, de idyllische plekjes langs het water, de waaier aan fiets- en wandelmogelijkheden, de culturele en historische bezienswaardigheden, de leuke shop-, eet- en drankadresjes ... Het is maar een greep uit de toeristische troeven van Avelgem

Meer info
Cultureel hart Avelgem 1 minuut wandelen

Cultureel hart Avelgem

Vlak aan de B&B kan je het gemeenschapscentrum de Spikkerelle vinden. Naast het huisvesten van de toeristische dient bieden ze een gevarieerd cultureel aanbod. Na een avondje uit in de Spikkerelle is B&B 't knus gewilg de perfecte uitvalbasis om te overnachten.

Meer info
Fietsverhuur 5 minuten rijden

Fietsverhuur

Bij fietsen Defrense in Avelgem kan je diverse types high-end e-bikes huren.

Meer info
Sportief Avelgem 1 minuut wandelen

Sportief Avelgem

Padelclub Avelgem bevindt zich naast de Spikerelle en beschikt over twee padelterreinen. De padelclub is aangesloten bij de federatie Tennis Vlaanderen, waardoor je makkelijk online kan reserveren via Tennis Vlaanderen.

Meer info
Ontdek de Scheldemeersen 1 minuut wandelen

Ontdek de Scheldemeersen

Het natuurgebied de Avelgemse Scheldemeersen grenst aan de B&B 't knus gewilg. Een parel van een natuurgebied met afgesneden Scheldemeanders, bloemrijke graslanden en vochtige hooilanden. Een wandeling doorheen de Avelgemse Scheldemeersen is een toch met een hoge natuurbeleving.

Meer info

Waar wil je een recensie plaatsen?

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info